Clinics

Een frisse blik

Clinics zijn een manier om in een korte tijd een hoop te leren. Door een frisse blik heb je snel vooruitgang waar je thuis weer mee verder kunt. Aan het einde van de les krijg je tips mee zodat je thuis verder kunt werken.

Je organiseert al vanaf €150 een clinic, indien gewenst kan de datum worden opgenomen in de 'nieuws'-sectie van deze site om meer deelnemers aan te trekken. Alle clinics worden in overleg samengesteld, hieronder staan een aantal voorbeelden.

Waarom doe ik dat? / Waarom doet mijn paard dat?
In deze clinic gaan we op zoek naar de oorzaak van een probleem waar je als combinatie steeds weer tegenaan loopt. Waarom trek ik mijn hak op? Waarom kan ik in een proef geen impuls bewaren? Waarom weigert mijn paard in een dubbelsprong? Als de oorzaak gevonden is wordt er in de les een aanzet gegeven om het probleem op te lossen waar je thuis mee verder kunt.

Proefgericht rijden
In deze clinic wordt na zelfstandig losrijden een proef gereden een aan de hand van de proef krijg je les. Aan het einde van de les rijden we de proef nogmaals door. Deze clinic wordt gegeven tot en met ZZ-L niveau.

Parcours springen
Na het losrijden wordt er een parcours gesprongen op de door de deelnemer gekozen hoogte. Naar aanleiding van het parcours volgt een korte les waarin we enkele lijntjes en wendingen trainen om daarna nogmaals het parcours te springen. Deze clinic wordt gegeven tot en met 1.40m niveau.

Eventing
Wil je kennis maken met de eventing sport of wil je jezelf verbeteren in deze tak van sport, dan kan dit door middel van deze clinic. Erg leuk om eens te doen met de hele stal of vereniging.


Meer informatie? Neem dan contact met mij op via e-mail of maak telefonisch een afspraak.

Ook als je zelf niet genoeg mensen bij elkaar krijgt om zelf een clinic te organiseren, neem ook dan contact op zodat we kunnen kijken hoe we elkaar verder kunnen helpen.