Amareina & Tinus

Ik (recreatieve ruiter met af en toe zin om een wedstrijdje te rijden) heb Marijke leren kennen via een clinic die zij gaf waar ik met mijn net nieuwe paard aan mee deed. Dit beviel zo goed dat ik haar gevraagd heb om mij voortaan les te geven. Paard wat ik toen reed had nogal veel problemen (oa extreem schrikgedrag) en door haar hulp kon ik toch fijn met hem rondsturen.

Terwijl ik dit paard reed had ik een jaarling in de opfok staan, nadat deze zadelmak is gemaakt heb ik hem naar “ huis” gehaald, en is daarna eigenlijk heel snel naar Marijke verhuisd waar zij verder met hem is gaan trainen. Ze heeft hem onderling uitgebracht op M1 niveau wat hij geweldig deed. De bedoeling was om een startkaart aan te vragen, maar door omstandigheden heb ik besloten om hem te verkopen.

In de tussentijd had ik ook een jonge merrie gekocht, deze is vanuit de opfok gelijk naar Marijke gegaan met de bedoeling haar keuringsklaar te maken. Dit is meer dan gelukt, de merrie werd mede door de inspanningen van Marijke ster en aangewezen voor de Centrale Keuring, en was door de opvoeding en training van Marijke klaar om ingereden te worden.

Niet alleen de manier van rijden en lesgeven is wat ik ook zo fijn vind aan Marijke maar de hele manier hoe zij met paarden omgaat, heel consequent en eerlijk tegenover het paard, waardoor het hele fijne paarden in de omgang worden.

Amareina

More Case Studies

See all